Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Serkan Topal: Hatay halkının sesini duyun…

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal; İktidara Hatay Halkının sesini duyun dedi. TBMM Genel Kurulunda söz alan Serkan Topal, Hatay’da esnafımız kepenk kapatıyor, Hatay’da esnafımız kredisini ödeyemiyor, Hatay’da çiftçimiz gübresini alamıyor, faturalarını ödeyemiyor.

 Hatay’da işsizlik yüzde 40’ı buldu arkadaşlar Suriyeliler yüzünden. Hatay’da lütfen yatırım yapın, iktidar Hatay’a bir baksın, Hatay halkının artık günahına girmeyin diyoruz.

İktidara bir kez daha sesleniyorum, Hatay halkının sesini duyun, Hatay’a yatırım yapın, Hatay’da işsizlik çoğaldı, çoğaldı, çoğaldı!, dedi.

Muhtarlar Günü dolayısı ile Muhtarların Gününü de kutlayan Serkan Topal, şu ifadeleri kullandı; Gece gündüz milletimize hizmet eden muhtarlarımızın gününü kutluyoruz. İktidara sesleniyoruz, muhtarlarımızın dileklerini ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini bir an önce yapın, desteklerinizi sunun, sadece söylemle değil, eylemle destek verin. Muhtarlarımızın da sesini duyun, sadece Muhtarlar Gününü kutlamakla olmuyor.