Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Samandağ’da otobüs hatları güncellendi…

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşımada herhangi bir sıkıntı yaşamaması ve nitelikli hizmet alması için yaptığı çalışmaları sürdürüyor.

Bu konuda vatandaşlardan gelen talep ve önerilere de kulak veren HBB Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, Samandağ’da hizmet veren bazı hatların güzergâhlarında 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren geçerli olacak şekilde güncelleme yaptı.

HBB yetkilileri, Samandağ merkezde hizmet veren S107 No.lu otobüs hattının güzergahını, öğrenciler ve okul idarecilerinden gelen taleplere kulak vererek Ulubatlı Hasan Ortaokulu, Yüksel Acun Anadolu Lisesi, Adem Nural MTAL ve Zübeyde Hanım MTAL okullarına hizmet verecek şekilde güncelledi. Bununla birlikte S110 ve S111 numaralı otobüslerin güzergâhlarında değişikliğe gidildi.

Samandağ-Kuşalanı hattında hizmet veren S110 numaralı otobüsler bundan sonra Kuşalanı Mahallesi’ni kapsayacak şekilde sefer düzenleyecek.

Bugüne kadar Hıdırbey Mahallesi’nde kadar hizmet veren S111 numaralı toplu taşıma hattı da bundan sonra Yoğunoluk Mahallesi’nde kadar sefer düzenleyecek ve o bölgede yaşayan vatandaşlar Samandağ’a ulaşımda bu otobüs hattından faydalanabilecek.