Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Samandağ Belediyesi Spor Kulübü Başarıdan Başarıya Koşuyor…

Geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi Spor Kulübü, başarı hikayelerine bir yenisini daha ekledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samandağ’da yapılan ‘Gençlik Koşusu’nda Samandağ Belediye Spor Kulübü öğrencileri 2 kategoride birincilik kupası ve toplamda 7 madalya kazandı.

6 Mayıs 2022 Cuma günü saat 10:30’da Samandağ ilçe Stadında yapılan Gençlik koşusunda Samandağ Belediyesi Spor Kulübü öğrencilerinden; Yıldız Kızlar kategorisinde Ezel Sağaltıcı birinci, Damla Nefşioğulları ikinci, Nazlıcan Serin üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler kategorisinde Ali Mert Görür birinci, Selim Adana ikinci, İsmail Saf üçüncü oldu. Genç Kızlar kategorisinde Meryemce Gündüz ikinci oldu. Samandağ Belediye Spor Kulübü antrenörlerinden Eylem Okur yaptığı açıklamada; “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samandağ’da İlçe Spor Müdürlüğünce yapılan

Gençlik koşusunda 2 kupa ve 7 madalya alarak önemli bir başarı elde ettik. Spora ve sporcularımıza sağladıkları desteklerden dolayı Samandağ Belediye Başkanımız Sn. Av. Refik Eryılmaz’a çok teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.