Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Samandağ Belediyesi Çalışmalarını Sürdüyor…

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Altyapı çalışmaları kapsamında büz döşeme ve mazgal çalışmalarının yanı sıra yol düzenleme, parke kaplama ve kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştiren Belediye ekipleri, gerçekleştirdikleri eş zamanlı çalışmalar ile aynı anda birçok mahallede hizmet üretmeye devam ediyorlar.

Yapılan çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Havaların ısınası ile birlikte ilçemiz genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz birçok mahallemizde eşzamanlı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini en kısa sürede karşılayarak en iyi hizmeti sunmak amacıyla tüm ekiplerimizle çalışmalarımız devam ediyor. Daha güzel ve yaşanabilir bir Samandağ için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince son olarak;

– Cemal Gürsel Mahallesi Serçe Sokak’ta dolgu, tesviye ve zemin düzenleme çalışmaları

– Kurtderesi Mahallesi’nde vatandaşların ekinlerine daha kolay ulaşım sağlamaları amacıyla tarla yollarında temizlik, tesviye ve zemin düzenleme çalışmaları

– Atatürk Mahallesi Nil Sokağa bağlı ara sokakta dolgu tesviye ve zemin düzenleme çalışmaları

– Deniz Mahallesi Alican Sokak’ta ömrünü tamamlamış parke söküm çalışması ve

çevre yolu yanında dolgu, tesviye ve zemin düzenleme çalışmaları

– Koyunoğlu Mahallesi’nde yol dolgu ve tesviye çalışması

– Çiğdede Mahallesi Gaziler Sokak’ta yol genişletme ve duvar örme çalışmaları gerçekleştiriliyor.