Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Samandağ Atatürk Mahallesi modern Bir Görünüme Kavuştu…

Yeni yüzüne kavuşturduğu cadde ve sokaklarla vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamalarını hedefleyen Samandağ Belediyesi ekipleri, Atatürk Mahallesi Kemal Paşa Caddesi ‘nde hummalı çalışmalarını tamamlayarak modern bir görünüme kavuşan caddeyi vatandaşların hizmetine sundu.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Mahallesi Kemal Paşa Caddesi’nde ömrünü tamamlamış ve deforme olmuş parke sökülerek zemin düzenleme çalışmalarının ardından beton asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi.Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada yeni yüzüne kavuşan caddenin mahalle halkına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Eryılmaz, yaptığı açıklamada; “ Atatürk Mahallesi’nde oldukça işlek bir cadde olan Kemal Paşa Caddesinin asfalt ile buluşturduk. Asfalt ile kapladığımız yol sonrası caddemiz aynı zamanda modern bir görünüme de kavuşmuş oldu. İlk gün ki aşkla hizmet üretmeye, ilçemizin tüm sorunlarını çözmeye, halkımıza modern, kalıcı, geniş ve refah yollar kazandırmaya devam edeceğiz. Bu hususta emeği geçen Belediye ekiplerimize teşekkür ediyor, mahalle halkımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.