Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Parlar; Demokrasinin Mahallelerdeki Savunucularısınız….

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı  Hasan Ramiz Parlar, Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Meclis üyeleri İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Defne ilçesinde bazı mahallelerde düzenlenen toplantılarda mahalle sakinleri ile biraraya geldiler.

Mahallelerin sorunlarını ve beklentilerini dinleyen, şikayetleri değerlendiren Parlar Defneli hemşerileriyle ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.Başkan Parlar,“Sizler demokrasinin mahallelerdeki savunucularısınız.

Sizler iktidar yürüyüşümüzün en kıymetli üyelerisiniz. Bu dönem ülkemiz ve partimiz için çok önemli. Bu süreçte Cumhuriyetimizin ve demokrasinin savunuculuğu adına en büyük görev sizlere düşüyor. Bu zorlu dönemde verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz çok ciddi bir ekonomik buhrandan geçiyor. İktidarın vatandaşın derdine ülkenin haline nasıl göz kulak kapattığını hepimiz görüyoruz.

 Toplumun tüm dinamikleri ile görüşmeye çalışıyor ve diğer siyasi partilerle bir ittifakı yönetiyoruz. Genel merkezimiz, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalarını yürütüyor. Bizler iktidar olacağız.

Türkiye’de AKP’nin yıllarca yaptığı tahribatı, adaletsizliği, hukuksuzluğu, yoksulluğu ortadan kaldıracağı kurucu iktidar olacağız”dedi. Parlar halkın şikayetlerini ve beklentilerini çok önemsediklerini, il örgütü olarak onların isteklerinin takipçisi olacaklarını söyledi.