Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Parlar; Bu Ahlar sizi yiyip bitirecek….

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, iktidarın üzerinde, milyonlarca insanın ahı olduğunu söyledi.Yeni yılın, zamlarla beraber geldiğini söyleyen CHP İl Başkanı Parlar, tek adam iktidarının bilgisiz ekonomi politikaları ve çevresindeki liyakatsiz ilgili bakanlar nedeniyle, bugün 84 milyon yurttaş, boğazına kadar krizin içine batmış durumda. İnsanların aldıkları ücret, hiçbir ödemesini karşılayamıyor. Kira, faturalar, borçlar, işsizlik derken, insanlar artık patlama noktasına geldi.”

“Gıda fiyatları yanı sıra elektrik ve doğal gazda yaşanan fahiş zamlar, vatandaşları çileden çıkardı. Ekonomideki gidişat ise vatandaşın canını bir hayli sıkıyor. Öte yandan, ülkenin dört bir yanında da vatandaşlar, evlerine ve işyerlerine gelen faturalara isyan ederek protestolar düzenliyor.

Ülke, büyük bir ekonomik kriz içerisinde. Tek adamın kontrolündeki AKP hükümeti, ne yapsa-ne etse, her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor. Atılan her adım, yapılan sözde her reformlar, düğmenin gömleği yanlış iliklendiği için hiçbir işe yaramıyor

 “ÜZERİNİZDE, DONARAK ÖLEN RAMAZAN NAZLI’NIN AHI VAR!”

CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, hükümete yönelik mesajında, “Koltuğu kaybetmeme uğruna erken seçimden de kaçan iktidar ve küçük ortağı şunu bilsin ki, orada durdukları her an, bu halkın size olan öfkesi daha da büyüyor. Yapılacak ilk seçimde bir yenilecekseniz, beklediğiniz her an 10 yenileceksiniz” dedi.

CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Isparta’da elektrikler kesik olduğu için bir vatandaşın donarak ölmesi olayıyla ilgili olarak da şöyle dedi:

“Türk Milleti, size sandıkta öyle bir ders verecek ki, halkı düşürdüğünüz bu durum nedeniyle hepiniz hesap vereceksiniz. Üzerinizde, bu milletin ahı var. Üzerinizde; geçinemeyenlerin, barınamayanların ahı var. Üzerinizde, Isparta’da elektrik olmadığı için donarak ölen 70 yaşındaki Ramazan Nazlı’nın ahı var. Atanamadığı için intihar eden öğretmenlerin ahı var. Çocuğuna, gönül rahatlığıyla düzgün beslenmesi için ihtiyaç duydukları gıda maddelerini alamayan annenin, babanın ahı var. Bu ahlar sizi yiyip bitirecek.”