Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Müdür Çaparali çalışmaları yerinde inceledi…


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, çevre ve sağlık odaklı yürütülen çalışmaları ve HATSU Şubelerinde verilen hizmetleri incelemek adına sahada denetimlerini sürdürüyor.

HATSU HEYETİ, SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR


HATSU ilçe hizmet binalarındaki işleyişi denetleme, verilen hizmetlerde koordineyi daha da sağlamak amacıyla HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan ve
HATSU Daire Başkanları, Belen İçme suyu İkmal İnşaatı kapsamında yapılan içme suyu depolarında incelemelerde bulunup, Belen ve İskenderun ilçe hizmet binalarına ziyaretler gerçekleştirdi.


Belen ilçesi merkez mahallelerine daha temiz ve güçlü su iletimini sağlamak adına çalışmaların sürdüğünü belirten Genel Müdür Çaparali, Belen İçme suyu İkmal İnşaatı kapsamında yapılan 500, 800, 1500 ve 3000 m3’lük su deposu çalışması gerçekleştirdiklerini aktardı.


Ayrıca, depolardan merkez mahallelere su iletimini gerçekleştirecek 6 km’lik içme suyu hattı çalışması olduğunun bilgisini veren Çaparali, paslı ve deforme olmuş boruları bertaraf etme adına yapılan yenileme çalışmaları ile birlikte Belen’e toplamda 132 km içme suyu çalışması yapıldığını aktardı.


Belen ve İskenderun ilçe hizmet binalarını da ziyaret eden Genel Müdür Çaparali, farklı birimlerde görevlerini yürüten personeller ile bir araya gelerek istişareler gerçekleştirdi ayrıca işlemlerini yapan
vatandaşlarla birebir görüşerek talepleri ve şikayetleri dinledi…