Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Küçükdüveyki: Jet Turizm; yaptığı atılımlarla halkının yanında…

İlimizde yeralan saygın şehirlerarası otobüs yolcu taşımacılığı şirketlerinden biri olan Hatay Jet Turizm, Hatay’da, otobüsçülüğün çıtasını halkın lehine olacak şekilde üst noktalara taşıdı… Jet Seyahat Şirketi adına İş İnsanı Oktay Küçükdüveyki imzasıyla yayınlanan basın açıklamasında şöyle denildi:

“1983 yılında kurulan Hatay Jet Turizm, Hatay’da otobüsçülüğün öncüsü konumunda bir firma oldu ve her zaman halkımızın yararına olacak şekilde; bireysel otobüsçüler, yerel firmalar ve halkımızın çıkarlarını korudu.

Olağanüstü durumlarda her zaman elimizi taşın altına koyduk ve sorumluluk üstlendik. Özellikle son 10 ay içinde yönetim kurulumuzun aldığı kararla, Hatay’ın en hızlı büyüyen ve en modern filosuna sahip olduk.

Hatay’da otobüsçülüğün çıtasını halkımızın lehine olacak şekilde üst noktalara taşıdık. Korona ile mücadele ederken, Türkiye’de fiyatları yarıya indiren ilk firma olduk. Ekonomik zorluklarla boğuşan ilimizin tanıtımını katkı sağladık ve her gün onlarca ilde, binlerce kişinin gördüğü otobüslerimizi gönüllü tanıtım elçisi yaptık. EXPO 2021 ve Gastronomi Kenti Hatay’ımızı bedelsiz tanıttık.

Bizler, bilet fiyatlarımızda, halkımızın çok fazla etkilendiği Covid-19 salgını yüzünden indirimi yaparken, bu durum diğer firmalara da örnek oldu. Böylece herkes kazandı. Artık gururla söyleyebiliriz ki, halkımıza hak ettiği hizmeti verecek, Hatay’ın Jet Turizmi var.”

Şirket Sahibi Oktay Küçükdüveyki; yaptığı açıklamada “Samandağ’dan seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızı Antakya Otogara ÜCRETSİZ taşımaya devam ediyoruz. Hergün ÜCRETSİZ 3 SERVİS ile Samandağlıların Antakya otogara ulaşma sorununu ortadan kaldırdık.

Hatay’ın JET TURİZMİ, ticari amaçlı olmayan kargoları ÜCRETSİZ taşıyacaktır. Hatay Halkı için hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Yeni hizmetimiz halkımıza hayırlı olsun.” İfadelerine de yer verdi.

#HatayınJETTURİZMİvar