Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

İTSO Başkanı Yılmaz; “İşçi ve işverenler Arasında Sendikalar, Köprü Vazifesi Görüyor”…

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör; “Sendika olarak bizler her daim birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız mantığıyla hareket ettik. Yoksa zarar eden bir fabrikanın neyini alacaksınız? Sendika olarak endüstriyel ilişkilere çok önem veriyoruz. Sonuçta bu fabrikalar olmazsa emekçiler aç kalacak. Emekçiler de olmazsa fabrikalar açılmayacak. Bunlar bir halkanın zincirleri gibidir. Sonuçta bizler sendika ile işverenler arasında ara bulucuyuz. Tek amacımız birlikte kazanalım, birlikte paylaşalım ama adaletli olsun  diyerek yola çıktık.

Gerek yönetim kurulumuz, gerekse delege ve işçi kardeşlerimizin her daim yanlarında olduk. Onlarda bizlere bu görevi yeniden layık gördüler ve şu an işimizin başındayız. İTSO olarak sizleri her zaman yanımızda görmekten onur duyuyoruz. Birçok ortak projede birlikte çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası güven tazeleyen Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetimini tebrik eden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Çalıştığı firmaların üretiminin gelişmesine katkı sağlayan işçi ve işverenlerimiz ekonominin temel taşlarını oluşturmaktadır. Sivil Toplum Kuruluşları olarak oluşturacağımız birlikteliğin önemli olduğunu düşünüyoruz.

Sizler işverenle işçiler arasında köprü vazifesi görüyorsunuz ve oldukça etkili bir sendika yöneticiliğiniz var. Bu vesile ile sizlere ve yeni yönetiminize sendikal çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt yer aldı.