Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

HBB yetkilileri, engellileri cevapsız bırakmadılar…

Gazetemizin dünkü sayısında, “Engelliler; HBB Başkanı Savaş’a seslendi” haberi üzerine harekete geçen HBB yetkilileri, hem yanlış anlamayı giderdiler, hem de engellilerin sorunlarına duyarlı olduklarını gösterdiler.

Haberimiz üzerine HBB yetkilileri olaya hemen el koydu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Kilisli ve Engelliler Birim Başkanı Hüseyin Ateşer, gazetemizde yer alan haber üzerine hemen girişim başlatarak, engellilerin sorununu çözüme kavuşturdu.

Engelli vatandaşlarımız yaptığı açıklamada, “Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlarımıza dağıtılan Akülü araçların bakım onarım ve akü değişimi projesinin imza aşamasında olduğu ve çok kısa süre içerisinde engelli vatandaşların yeni akülerine kavuşacağı müjdesini aldı.

Projeyi hazırlayan Engelliler Birim Başkanı Hüseyin Ateşer’e ve işin hızlanması için büyük emek sarf eden daire Başkanımız Ahmet Kilisli’ye Hatay sevdalıları ailesi olarak engelli vatandaşlarımız adına çok çok teşekkür ederiz. Akülü araçlarında sorun yaşayan tüm engelli vatandaşlarımız yakında özgürlüklerine kavuşacak” denildi.