Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

HBB Başkanı Savaş Şampiyon HataySpor’u kutladı…

53 yıldır Süper Lig özlemini çeken Hatayspor, ligin bitmesine bir hafta kala Adanaspor deplasman maçından şampiyon olarak döndü.

Ligde 23 haftadır liderliğini sürdüren bordo-beyazlılar, geçtiğimiz hafta Keçiörengücü maçının ardından Süper Lig yolunda elde ettiği avantajı, Adanaspor deplasmanında taçlandırdı.

TFF 1.Lig’in 33. haftasında ligin bitimine bir hafta kala Adanaspor ile maçından 2-1 galip ayrılan Hatayspor, adını şampiyonluğa altın harflerle yazdı.

Erzin’den başlayarak Dörtyol, Payas, İskenderun, Arsuz ve Belen ilçelerinden ‘Şampiyon Hatayspor’ yazılı otobüslerle konvoy eşliğinde kente giren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatayspor takımı, Hataylılar tarafından tezahürat ve meşaleler ile karşılandı.

Hatayspor taraftarları gecenin geç saatlerine kadar Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda Hatayspor’un şampiyonluğunu büyük bir coşku ile kutladı.

Süper Lig hasretinin bittiğinden dolayı duyduğu gurur ve mutluluğu belirten Başkan Savaş, Hatayspor’u başarılarından dolayı tebrik etti.