Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Hastane İçin İmza Toplandı…

Defne’de sürdürülen Hastane istiyoruz kampanyasında son viraja girildi. Kampanyanın bu hafta sonu bitirilmesi bekleniyor. Toplanan binlerce imza ile birlikte Vali Doğan’ın kapısı çalınacak.Hatay Tabip Odasının 160 bin nüfusu barındıran Defne ilçesi için başlattığı ‘Hastane istiyoruz’ imza kampanyasında 5 binin üzerinde imza toplandğını ifade etti.

Virüs salgını ile birlikte hastane öneminin bir kez daha kendini gösterdiği Defne ilçesi sakinleri de hastane için seslerini yükseltiyor. Seslerinin duyulmamasından yakınan Defne ilçesi sakinleri, Hatay Tabip Odasına sağladığı destekten ötürü teşekkür ettiler.

Hafta sonuna kadar sürmesi beklenen kampanya da en az 10 bin imza daha toplamayı hedefleyen Tabip Odası, topladığı imzalarla ilgili birimlere başvuracak.Yaklaşık 20 gün önce Defne ilçesinin 4 farklı noktasında kurulan imza stantları yanı sıra gönüllüler aracılığıyla binlerce imza toplandığını söyleyen Hatay Tabip Odası Başkanı Dr. Sadık Nazik, kampanyanın bu hafta sonu sonlandırılacağını ve toplanan imzaların Hatay Valiliğine teslim edileceğini dile getirdi.

Hafta sonuna kadar 4 farklı nokta yanı sıra tüm sağlık ocaklarında ki imza kampanyalarının süreceğine işaret eden Sadık Nazik, Defne ilçesi sakinlerini kapmayanın son günlerine destek olmalarını istedi.

Hatay Valiliğinden randevu talep ettiklerini belirterek açıklamasını sürdüren Dr. Nazik, “Hafta sonu gibi randevu vermelerini bekliyoruz. Verilirse sayın valimiz Rahmi Doğan’la yüz yüze görüşerek imzalarımızı teslim edeceğiz. Verilmez ise topladığımız imzaları yazılı olarak ibraz edeceğiz” şeklinde konuştu.