Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Gümüş; Hukuksuz karara Karşı Tek Ses Olduk…

CHP Antakya Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş, kararlı adımlarla iktidara yürüyen partimizin öncü gücü olan kadınlardan korkan tek adam rejiminin, yol arkadaşları Canan Kaftancıoğlu’nu cezalandırmaya çalıştığını vurguladı.

Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir, Canan Türkiye’nindir. O’nun yanında halk var. O yüzden Canan Kaftancıoğlu’nu yasaklarınızla yalnızlaştıramazsınız! İstanbul İl Başkanımız görevinin başındadır ve parti çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmektedir. Kadınların örgütlü gücünden korkan iktidara hep birlikte seslenelim. Biz gücümüzü haktan, hukuktan ve adaletten alıyoruz. Halkın örgütlü gücüyle hareket ediyoruz.Canan Kaftancıoğlu, bütün bu zorlukların karşısında yılmadan, pes etmeden mücadele eden güçlü bir kadın siyasetçidir.

Alev Gümüş, Sözlerine şöyle devam etti;

“Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen hukuk dışı cezalandırma kararının, korku dışında başka bir dayanağı yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak 81 ilde ve 973 ilçede bu hukuksuz karara karşı tek ses olduk. Sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim: Tek adam rejimi, kadının gücünden korktu; çünkü şunu çok iyi biliyor: Bu ülkede siyasetçi olmak zor. Bu ülkede hem siyasetçi hem muhalif olmak daha zor. Bu ülkede hem siyasetçi hem muhalif hem de kadın olmak en zor ifadelerine yer verdi.