Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Eryılmaz kadınlarımızı her alanda destekliyor…

Samandağ’da özellikle amatör sporların gelişmesi için çalışmalar gerçekleştiren Samandağ Belediyesi ,Samandağ Belediyesi Spor Kulübü ile birlikte sporu ve sporcuyu her alanda desteklemeye devam ediyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın Onursal Başkan olduğu, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir yönetimindeki Samandağ Belediyesi Spor Kulübü, bünyesinde bulunan Kadın Voleybol takımı antrenman çalışmaları gerçekleştirdi. Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmanda yoğun olarak taktik ve kondisyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı ve Samandağ Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Tahsin Demir, Kadın Voleybol takımının antrenmanını yerinde izledi.

 Voleybol takımının çalışmaları ile ilgili de bilgiler alan Başkan Demir, kadın sporcularla kısa bir görüşme gerçekleştirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Antrenman çıkışı açıklamalarda bulunan Başkan Tahsin Demir: “Onursal Başkanımız Sayın Av. Refik Eryılmaz’ın talimatları doğrultusunda kurduğumuz Samandağ Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol takımımızın antrenman çalışmalarını izledik.

 Bu kulübün kurulması konusunda, sporu ve sporcuyu her alanda desteklemeyi bir ilke edinen ve özellikle amatör sporların gelişmesi için büyük çaba sarf eden başta Onursal Başkanımız ve Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum.

Amacımız gençlerimizi spora teşvik etmek, ilçemizde amatör sporların gelişmesini sağlamak. Gençlerimizi her anlamda desteklemeye devam edecek, ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek büyük başarılara imza atacağız. Spor Kulübü bünyemizdeki sporculara başarı ve şans diliyorum.” İfadelerini kullandı.