Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

BTP Hatay il başkanlığından Azerbaycan’a destek geldi…

BTP Hatay il başkanlığından Azerbaycan’a destek geldi…

Yapılan açıklama aynen şöyle:


“Türk  milleti dünya tarihinde hiç bir zaman esir olmamış  haksızlığa zulme boyun eğmemiş  yedi düvel de gelse  bağımsızlığından ödün vermemiştir.

Geldiğimiz noktada Batının desteğiyle Azerbaycan Karabağ ını işgal eden, Hocalı Katliamıyla Vahşiligini tekrar sergileyen Ermenistan, Destekçisi güçlerin şımartmasıyla  Azerbaycan topraklarına yeni bir saldırıda bulunmuştur.

Ancak umduklarının tam tersi bir mukavemetle karşılaşmış,  Azerbaycan Silahlı kuvvetlerinin karşı atağı neticesinde işgalleri altında bulunan 7  Yerleşim yerini terketmek zorunda kalmışlardır, yani şuan itibarıyla 7 yerleşim yeri Ermeni işgalinden kurtarılmıştır.


Bu sevindirici ZAFER haberlerinin devamı dilek ve duasıyla topraklarını Ermeni işgalinden kurtarma mücadelesi başlatan Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu billdirir muzafferiyetlerinin ve Ermeni işgalcileri GELDİKLERİ GİBİ GÖNDERECEKLERİNE inancımız tamdır.

Aziz TÜRK milleti bilmelidir ki asıl hedef Azerbaycan değil Türkiye’dir. TSK Kafkaslara çekilecek, Suriye ve Akdeniz de vurulacaktır. Hedef Güneyde  PKKistan Kurmaktır . Dikkatli olmamız gerekmektedir.


Rabbim Türk milletini, ordusunu muzaffer eylesin.
Ne mutlu Türküm Diyene”