Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

BTP Başkanı; E-Spor. CS-GO Turnuvasına katılacak…

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş Gençlik kollarının düzenleyeceği E-Spor. CS-GO Turnuvasına katılacak.

Gelişen, değişen çağımızda gençleri kaynaştıracağız…

BTP Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Mısır yaptığı açıklamada, “Bir ilke imza atacağız. Gelişen, değişen çağımızda yarınlarımızın teminatı gençlerimizi bir beraber yapmak, kaynaştırmak için kolları sıvadık. Çok farklı bir etkiliğe E-Spor. CS-GO turnuvasına imza atmaya hazırlanıyoruz. Bütün ekiplere şimdiden başarılar diliyoruz.” Dedi.

Genel Başkanımız katılacak olması heyecanımızı katladı…

BTP Gençlik Kolları Başkanı Mısır, “Genel Başkanımızın genç olması hasabiyle turnuvaya katılacak olması bizleri sevindirdi. Heyecanımızı katladı. 19 Temmuz 2020 günü başlayacak olan ve online yapılacak turnuvaya son başvuru tarihi 18 Temmuz saat 15.00 olarak belirledik. Katılım ücretsiz olacak ve 128 takım katılacaktır. Turnuvanın açılış maçını Genel Başkanımız Hüseyin Baş yapacaktır. “dedi.

Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına dikkat çekeceğiz

Başkan Mısır, “Amatör bir ruhla yapacağımız E-Spor. CS-GO turnuvası ile gençlerimizin pandemi günlerinde;

Evde kalmalarına,

Sosyal mesafe kurallarına uymalarına,

Hijyen kurallarına ve maske takmaları konularına, ayrıca kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına dikkat çekeceğiz… Bundan böylede bu tarz organizasyonlarla gençlerle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.” dedi