Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Belediye Başkanları ve İller Bankası Yönetimi İftar Yemeğinde…

İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı ve Bölge Müdürü, İlçe belediye başkanları ile Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın ev sahipliğinde organize edilen iftar programında bir araya geldiler.

Antakya Gastronomi Akademisi’nde düzenlenen iftar programına, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı. Şevket Altuğ Taşdemir, Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, iftar programı süresince Hatay’ın ilçeler bazında istek ve ihtiyaçlarına yönelik yapılan yatırımlar ve bundan sonraki süreçte gerçekleştirilmesi planlanan projeler ile ilgili belediye başkanları ile istişarelerde bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz iftar programında yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin şehirlerde hizmet üretebilmelerine her daim destek olma, yol gösterme gayreti içerisinde olan İller Bankası’nın, Antakya başta olmak üzere pek çok ilçede önemli yatırımları bulunduğunu ifade etti. Başkan Yılmaz, şehrimize daha çok hizmet kazandırabilmek amacıyla davetlerini geri çevirmeyerek Ankara’dan gelen İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.