Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Yılmaz İsrail’i kınadı…

   Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İsrail’in Filistin’e yaptığı zalimce saldırılara yönelik kınama bildirisini belediye meclis gündemine aldı. Tüm meclis üyelerinin oy birliği ile okunan bildiride Başkan Yılmaz şu görüşlere yer verdi; 

  “Ramazan ayının son günlerinde Müslümanların ilk kıblesi, üç dinin kutsal şehri Kudüs’ten üzücü haberler aldık. Terör devleti İsrail, binlerce yıllık evlerine, yurtlarına sahip çıkmak dışında hiçbir gayeleri olmayan Kudüs’teki Müslümanlara vahşice ve ahlaksızca saldırılarda bulunmaya devam etmektedir.

 Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs’teki ibadethanelere ve Müslümanlara yönelik saldırı aynı zamanda bizlere yapılmış saldırıdır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin de  ulusal ve uluslararası mecralarda savunduğu bu haklı davayı biz de savunuyor ve İsrail terörünü şiddetle kınıyoruz.

İsrail’in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”