Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Savaş; Hatayspor için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Süper Lig’e çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen Hatayspor için var gücüyle çalışmaya ve destek olmaya devam ediyor.

Ligin bitmesine 6 hafta kala lider pozisyonda olan bordo-beyazlıların gelecek hedefleri için çaba harcayan Başkan Lütfü Savaş, Hatayspor’un maddi yükünü hafifletmek için de çalışıyor.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve Hataylı yöneticilerle birlikte Arsuz Madenli’deki Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü(HADO) İşletmesi temel atma töreninde bulunan Başkan Savaş Hatayspor’u unutmadı.

Gerçekleşen temel atma töreninden sonra protokol üyeleri ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Savaş, yapılan incelemelerin ardından Hatayspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“HATAYSPOR’UN DESTEĞE İHTİYACI VAR”

Hatayspor’un yıllar süren Süper Lig hasretine son vermesi için sadece 6 maçı kaldığını ifade eden Başkan Savaş, “Hatayspor’umuzun başarısı için bugüne kadar verdiğimiz mücadele başarılı oldu. Takımımızın bu başarıyı devam ettirmesi için ekonomik olarak desteğe ihtiyacı var. Geçen sene Sayın Valimiz ile birlikte bir kampanya başlatmış ve bu kampanya ile ekonomik olarak bir nebze de olsun rahatlamıştık. Bugün burada buna benzer bir kampanyanın başlangıcını yapmak istiyoruz. Sayın vekillerimizden, belediye başkanlarımızdan Hatayspor için destek bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN SAVAŞ’IN DESTEK ÇAĞRISI ANINDA KARŞILIK BULDU

Başkan Savaş’ın destek çağrısı üzerine törende yer alan Hatay milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları bordo-beyazlıların başarısı için 1 aylık maaşlarını bağışlayacaklarını ifade etti.

Hatayspor yöneticilerinin konuyla ilgili yaptıkları çalışmayı en kısa sürede tamamlayacaklarını ve kamuoyuyla paylaşacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Savaş, Hatayspor’un şampiyon olacağını bir kez daha vurguladı.