Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Hacıoğlu; mahalle ziyaretlerini sürdürüyor…

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu; mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşuyor, taleplere çözüm üretip projeleri yerinde inceliyor.

Mahalle ziyaretleri programına; Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’nun yanı sıra, Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, AK Parti Reyhanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Türker, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarların ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen heyet, devam eden ve planlanan projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler sunuyor.

Mahalle ziyaretleri kapsamında bir araya geldiklerini belirten Başkan Hacıoğlu, “Yürekten bir selam, gönülden bir kelam, milletimizle her zaman yan yana, omuz omuzayız. Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden üretilen hizmetin yeteri kadar faydalı olmayacağına inanıyoruz.” Diye konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ise; “Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek görüş, talep ve önerileri doğrultularında istişarelerde bulunduk. Hemşehrilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kadrolarımızla milletimizin talepleri doğrultusunda geleceğimizi imar ederken gönüllerde olmanın gayretindeyiz. Türkiye’yi 2023 ve ilerisi için bekleyen zaferler, vatanına sevdalı insanların gayretleriyle gerçekleşecektir.” Dedi.

Programlar kapsamında son olarak heyet, Özkurtuluş, Karacanlık, Kumtepe, Karasüleymanlı, Uzunkavak, Ahmetbeyli Mahallelerini ziyaret etti.