Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Güzel’in Dünya Çocuk Hakları Günü mesajı…

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güzel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugünün çocukları, ülkemizin umudu ve geleceğimizin teminatıdır. Onların yaşam, barınma, eğitim gibi her türlü temel hakkını korumak hepimizin ortak görevidir. Onlara sevginin, saygının ve barışın egemen olduğu bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğundadır.Toplumumuzun muasır medeniyetler seviyesine ulaşması çocuklarımızı her türlü yozlaşmadan koruyarak ve yürekten severek gerçekleşecektir.

Çocuklarımızın düşünen, üreten, paylaşan bireyler olması yarınlarımızı daha aydınlık kılacaktır.Bunun için toplumun her kesiminin çocuklarımızın özgüvenini yükseltecek, onların başarısını destekleyecek davranışlarda bulunmalıyız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değer ve onlara hassas yaklaşımı hepimize rehber olmalıdır.Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyor, tüm çocuklarımıza sevgi ve huzur dolu bir hayat diliyorum.”