Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Güzel; Covid-19 bitmedi devam ediyor…

Defne Belediyesi Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Defnelilere yönelik bir açıklama yaptı.

Başkan İbrahim Güzel İmzasıyla yapılan açıklamada salgınla ilgili, son verilerin olumsuz yönde olduğuna dikkat çekildi. Başkan Güzel Defnelilerin salgınla mücadele kurallarına karşı daha titiz olmasını istedi.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel açıklamasının devamında şu ideler yer verdi:

 “ Sevgili Defneliler ülkemizi ve dünyayı etkileyen pandemi ile ilgili olarak son günlerde edindiğimiz bilgiler ışığında salgının tekrar artış gösterdiği ve yayılma hızının artığı verileri göz önünde bulundurulduğunda her birimizin başta büyüklerimizi ve çocuklarımızı sonra kendimizi ve çevremizi korumak adına daha tedbirli daha duyarlı davranması zorunluluk haline gelmiştir

Salgınla mücadele de sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına uyarak salgını kendimizden ve sevdiklerimizden uzak tutmamız mümkündür.

İlgili bakanlıkların almış olduğu tedbirler ancak halkımızın bu konuda göstereceği duyarlılıkla anlam bulacaktır. İlçemizde de pozitif vakalarda artış olduğu ve bu hastalığın ne kadar hızlı yayıldığı göz önünde bulundurularak; taziye düğün nişan gibi toplu yerlerden uzak durulması, sosyal mesafeye mutlak suretle uyulması, her alanda maske kullanılması gerekmektedir.

Defne Halkı bilinçli ve eğitimlidir. Pandemi ile ilgili tedbirlerin uygulanmasında halkımızın gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyor, bir an önce bu salgının son bulacağı sağlıklı güzel günler diliyorum. “