Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Eryılmaz; Taziye Salonu İçin Protokol İmzaladı…

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın her mahalleye bir Taziye Evi hedefi doğrultusunda ilçeye yeni bir Çok Amaçlı Salon daha kazandırılıyor.

Kuşalanı Mahallesi’ne çok amaçlı salon yapımı için Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ile ilçemiz iş insanlarından Erdoğan Ray arasında protokol imzalandı. Samandağ Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ve hayırsever iş insanı Erdoğan Ray katıldı.

İlçemiz İş İnsanlarından Erdoğan Ray, yapılacak Çok Amaçlı Salona anne ve babasının adını vermek suretiyle salonun yapımı için 1 milyon TL bağış yaptı. Kuşalanı Mahallesi’nde bulunan taşınmaz üzerinde yapılacak olan Taziye Salonunun inşaat çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada; “ Kuşalanı Mahallemizde mevcut olan bir taziye salonumuz var. Ancak ihtiyacı karşılayamamakla birlikte bayağı yıpranmış durumda.

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine bu taziye salonunu yenileme kararı aldık. Malumunuz maliyetler yükseldi. Bunun üzerine sevgili dostum Erdoğan Ray elini taşın altına koydu. Salona, annesi ve rahmetli babasının adının verilmesi karşılığında, salonun yapımı için 1 milyon TL bağışta bulunuyor.

Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu örnek davranışın diğer hayırsever ve maddi durumu iyi olan vatandaşlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Biz bu salonla birlikte Samandağ’da farklı mahallelerimizde 6 tane salonumuzun ihalesi çıkıyoruz.

O mahallelerimize de salonlarımız hayırlı olsun. Yaklaşık 5-6 aydır bu projenin üzerinde çalışıyorduk ve bitirdik. İnşallah bu hafta 6 tane çok amaçlı salonumuzun ihalesine çıkacağız. Tabi Kuşalanı Mahallemiz biraz daha büyük bir mahalle olduğu için oraya yetecek kadar, oranın potansiyeline uygun, bağışta olduğu için bir taziye salonu planlaması yaptık.

Bu fani dünyada, gök kubbe altında önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Hepimiz gelip geçiciyiz. Dolayısıyla önemli olan bir eser bırakabilmek. Dolayısıyla değerli İşadamı Erdoğan beyin ve ailesinin bu katkısı çok anlamlı. Kendilerine bu duyarlılığından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Salonun da hem mahallemize hem de ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İş İnsanı Erdoğan Ray yaptığı açıklamada; “ Başta Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz’a bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. Parselin tahsisi ile alakalı da Sn. Valimiz Rahmi Doğan ve Sn. Kaymakamımız Murat Kütük’e teşekkür etmek istiyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.