Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Eryılmaz Samandağı Turizm Şehri Yapma Yolunda İlerliyor…

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın Samandağ’ı turizm şehri yapma yolunda mücadelesi son sürat devam ediyor. Yönetime geldiği günden itibaren Samandağ’ın tek kurtuluşunun turizm ve tarım olduğunu ısrarla dile getiren Başkan Eryılmaz, Samandağ’ı turizm şehri yapmak amacıyla gerçekleştirdiği girişimlere her gün bir yenisini ekliyor.

TÜRSAB Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanlığı’nın Agro Tarım Projesi için gerçekleştirdikleri görüşmeler kapsamında TÜRSAB Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer, Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanı Ömer Kartın, Hatay Bölgesel Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aycıl ve acenta temsilcileri Samandağ’da Samandağ Belediyesi öncülüğünde kurulan Samandağ Belediyesi Kadın Girişimi Kooperatifi ve Samandağ Belediyesi İpek Evi’ni ziyaret ettiler.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “ Ülkemizin eşsiz Gastronomi değerlerini markalaştırmak ve seyahat acentalarına yeni fırsatlar sunmak üzere kurulan TÜRSAB Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanlığı, bir süredir üzerinde çalıştığı Agro Tarım projesiyle ilk adımı zengin mutfak kültürüyle tanınan ilimizde attı.

Bu kapsamda, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer, Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanı Ömer Kartın ve 12 acenta temsilcisini ilçemizde misafir ettik.Samandağ Kadın Kooperatifimizi ve Samandağ Belediyesi İpek Evi’ni de ziyaret eden heyete, atölye çalışmalarımız hakkında bilgiler verip, ziyaret sırasında kendilerine yöresel yemeklerimizden ikram ederek ilçemizin eşsiz lezzetlerini tanıttık.

Bu ziyaretin ilçe turizmimize katkı sağlayacağına yürekten inanıyor, kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.