Hatay, Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz Radyosu Dinle

Başkan Eryılmaz, Nefes bebeğe nefes oldu…

Samandağ’da yaşayan ve Türkiye’de ki diğer SMA hastaları gibi yaşam mücadelesi veren Nefes Bebek için destek kampanyaları sürüyor.Nefes Bebek için yürütülen kampanya çalışmaları kapsamında sosyal medya üzerinden Nefes Bebeğin ailesi tarafından düzenlenen canlı yayına Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz katıldı ve Nefes Bebek için destek istedi.

 Nefes bebek için yürütülen kampanyanın daha büyük kitlelere ulaşması için Samandağ Belediyesi olarak da ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Eryılmaz, canlı yayında yaptığı açıklamada:

”Sağlık çok önemli Nefes bebeğimizi yaşatma adına herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Çok meşakkatli ve külfetli bir tedavi. Gönül isterdi ki bu maliyeti devlet karşılasın, fakat maalesef karşılamıyor. Bu kampanyayı çok önemli buluyorum. Dayanışma ile çözülmeyecek hiç bir şey yok. Çok ciddi bir bedel gerektirse de dayanışmayla her şey çözülür.

Eminim herkes kendi imkanı ölçüsünde katkı sunacaktır. Bende bu kampanya için nefes bebeğimize nefes olmak için bir maaşımı bağışlıyorum.

Meclis üyelerimizle de bu kampanya için görüştük hepimiz bu kampanya için elimizden geleni yapacağız. Bütün halkımızdan kampanyaya destek vermesini istiyorum. Belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapacağız.

 Bu kampanyaya katılmaktan onur duyuyorum. Size bu konuda Allahtan güç diliyorum, çok zor ve herkes bu yükü kaldıramaz bu zorlu süreçte sizin yanınızda olacağız. Umarım en kısa zamanda ihtiyaç olan rakama ulaşılır ve Nefes Bebek sağlığına kavuşur.

Bu kampanyanın geniş kitlelere ulaşabilmesi için belediye olarak araçlarımız dahil olmak üzere anons ,afiş dağıtımı, billboardlarımız ve iş insanlarına ulaşma konusunda da bütün imkanlarımızı kullanacağız.”ifadelerini kullandı.